Botox or not?

Onlangs zag ik een tv-programma met Belle Perez en Evi Hanssen. Het was een praatprogramma over botox.

Belle Perez ondergaat al 6 jaar een botoxbehandeling. Ze doet dit 2x per jaar. Sinds haar zwangerschap is ze wel even gestopt met botox. Zij praat hier zo open over en schaamt zich helemaal niet. Ik vind dit zo tof. Het is toch iets waar we allemaal wel over nadenken. Oud worden… oud worden. 😦 Het is niet iets wat ik leuk vind. Zelf heb ik zoals Belle Perez last van vermoeide ogen, wallen onder de ogen…en ja ook kraaienpootjes… urgh…ik wil niet oud worden.

Ik denk er zelf over na om aan de botox te gaan maar wanneer… dat weet ik nog niet. Ik denk dat als ik het echt wil, ik op een dag gewoon ga beslissen om het te doen. Ik weet zelfs al waar! Mits ik zelf ook graag mijn mimiek wil behouden, zou ik het ook maar 2 x per jaar laten doen. Het mag niet overdreven zijn zoals bij Nicole Kidman. En ik denk dat als je het op die manier doet, het ook betaalbaar is voor de gewone vrouw.

Zal ik het verzwijgen voor mijn vriend? Dat denk ik niet. Zal ik hem zeggen wat het kost? How nee! πŸ˜‰

Wil jij het filmpje over botoxΒ ook eens bekijken? Je krijgt onder andere meer uitleg van een dokter die botoxbehandelingen geeft. Ze legt uit wat er gebeurt als je een spuit krijgt en geeft ook uitleg over wat er gebeurt als je ermee stopt. Er is ook een actrice aanwezig en tv-presentatrice Evi. Zij geven hun mening over oud worden en botox.

Klik op de link om het filmpje te bekijken: Belle Perez doorbreekt het taboe….

Ik vond het heel interessant om stil te staan bij dit onderwerp.

Wat denk jij over het gebruik van botox?

En als je het zou laten doen, zou jij het dan verzwijgen?

 

1480273889528

 

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mrs Curly schreef:

  Ik ben er ook al een tijdje over aan het twijfelen πŸ˜€ Ik heb namelijk zo’n frons tussen mijn wenkbrauwen die me walgelijk stoort. En als ik het doe ga ik er me alleszins niet voor schamen ofzo. Iedereen moet doen waar hij/zij het beste bij voelt πŸ˜‰

  Liked by 1 persoon

 2. SANDRA schreef:

  Niet twijfelen dan. πŸ˜† U goed voelen is belangrijk! En het valt goed mee volgens mij… om de 4 maand…

  Like

 3. heyesther schreef:

  Ik zou het misschien ook wel laten doen. Misschien over een paar jaren. Maar ik zou me er zeker niet voor schamen. Piercing en tatoeages hebben we zo langzaam toch ook geaccepteerd. Ik vind dit ook zoiets. Iedereen moet doen wat hij mooi vindt.

  Liked by 1 persoon

 4. kool-family schreef:

  Ik weet niet of ik ooit Botox zou overwegen, ik zeg dus niet categoriek neen, maar je ziet toch veel sterren waar het echt geen verbetering blijkt.
  Naar de buitenwereld toe, vind ik niet dat je erover moet gaan liegen als iemand ernaar vraagt, maar het nieuws aan de grote klok hangen zoals Belle Perrez zou ik dus ook niet doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s