Shoppen op zondag

Zondag stuurde mijn zusje Sarah mij een sms met de vraag of ik mee wou naar de stad. Dùh! Natuurlijk! Ik had er zoveel zin in en mijn moeder ging ook mee. Leuk! We kochten alledrie heel wat. Wil je weten wat ik kocht?  

20161214_100820

Eenmaal in de stad aangekomen wou mijn zus eerst naar de Kruidvat in de Langemunt. Ze had enkele artikels op haar lijstje staan. Uiteraard keek ik mee en viel mijn oog op de Golden Bar (oogschaduw 7,99€). Die kon ik echt niet laten liggen!

20161214_100906

20161214_100807Toen vroeg ik mijn zus om hulp. Ik gebruik enkel oogschaduw, een zwart lijntje en mascara. That’s it… En dus raadde ze mij alvast een primer aan van Catrice (4,59€) en enkele borstels. De rest zouden we gaan bekijken bij Nyx. Het was beter dat een professioneel iemand mij zou helpen met de juiste foundation. Maar eerst kocht ik nog een douchemuts (1,69€). Zo vervelend dat mijn haar altijd nat wordt in de douche. Ik heb er de schattigste uitgekozen. Gedaan met nat haar! 😀

Bij Nyx kreeg ik meteen advies van een lieve verkoopster. Ze koos een foundation en deed wat op mijn gezicht, mijn nek en dat was het. Ze vond de geschikte foundation voor mij. Mijn moeder kreeg ook advies en nam ook enkele producten mee. Nyx biedt echt budgetvriendelijke producten aan.

20161214_101141

De volgende stop was de Primark. Mijn moeder was er nog niet geweest. Dus mijn moeder en zus kochten daar enkele spullen waaronder schoenen, kousen en zoveel meer… ik kocht er niks. I know! Zot hé?!

We gingen ook eens langs bij Sacha. Sarah zocht enkellaarsjes. Ze had een paar vast en toen toonde ik een paar dat ze nog niet had gezien. Die perfecte enkellaarsjes heeft ze mee! Ze kreeg zelfs 20% extra korting wanneer ze er een tweede artikel bij kocht zoals bijvoorbeeld een ketting. Die kocht ze voor ons moeder. Zo lief!

Hierna wou ik naar ICI Paris XL aan de Korenmarkt. Mijn vriend had mij gezegd dat ik mijn kerstgeschenk mocht uitkiezen. En mits ik een tijdje geleden in de Inno een zalig geurtje had gevonden in een roze fles, ging ik op zoek. Het eerste dat we zagen was de stand van Urban Decay. Verkocht! Sarah kocht de Naked en Naked 2 en ik de Naked 3 (51,90€). 20161214_100950We liepen niet alleen met UD buiten, er was een verkoopster die me een corrector voorstelde voor het beetje rood en blauw onder mijn ogen. Ze deed wat corrector onder mijn ogen en deed dan ook de rest van mijn gezicht. Super, ik had een gratis make-up sessie.

Mijn eau de toilette vond ik niet en daarom wou ik toch bij Galleria Inno langs. Helaas, Galleria Inno deed niet mee aan de koopzondag. We gingen dus nog eens in de ICI Paris XL maar deze keer in de Veldstraat. Daar hielp een lieve, hollandse meid me met mijn zoektocht. Ik ruikte en ik twijfelde aan alle geuren. Hetgeen ik wou vond ik niet meteen, ik wist dan ook de naam niet meer. Plots zag ik het! 20161214_101451Ma Vie van Boss. (65,90€) Dat was het! Ik vroeg om het nog eens te ruiken en koos voor de geschenkdoos. Omdat ze zag dat ik er met mijn moeder en zusje was gaf ze ons wat meer stalen. (Het meisje kreeg een opmerking van haar chef voor die stalen. Dat vond ik niet zo tof.)

Binnenkort kan je een review verwachten van één of meerdere producten want ik moet al die make-up en borstels nu wel gaan gebruiken!

Wat hou ik van de kerstsfeer en de vriendelijke mensen. Maar vooral van quality time met familie.

We gaan dit zeker eens herhalen.

We had so much fun!

Ter info: op zondag 18 december en zondag 8 januari zijn de meeste winkels weer open in Gent en op vrijdag 23 december kan je avondshoppen tot 21u00!

1480273889528

De verhalen van mijn zus: Littlefamilyof3

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sarahhanssens schreef:

  Dank je voor het linkje naar mijn blog! Ik ben benieuwd naar jou ervaringen met de producten. Xxx

  Liked by 1 persoon

 2. Mrs. Brubeck schreef:

  Ik ben ook geen fan van de primark, absoluut niet zelfs!
  Fijne feestdagen 😀

  Liked by 1 persoon

 3. SANDRA schreef:

  😉 Fijne feestdagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s