Netflix: SONS OF ANARCHY

Momenteel heb ik weer een nieuwe verslaving! Sons of Anarchy. De eerste keer dat mijn vriend voorstelde om ernaar te kijken dacht ik dat het niks voor mij was. Een motorbende, criminelen, … nee. Toen ik een serie of twee bekeken had was ik verkocht. Het is een topserie! Het zijn geen engeltjes maar hoe zij opkomen voor mekaar, ongelooflijk. Momenteel zit ik in het 3de seizoen maar er zijn er zo wel 8!!! Heerlijk. Nog veel tv – plezier dus. Ik betrap er mij ook op dat ik gewoon niks anders meer wil zien.

De serie gaat over een motorbende Sons of Anarchy in het stadje Charming. De hoofdpersonage is de knappe Jax Teller, vice president van de club en zoon van de oprichter van de club. Het clubleven is er heel belangrijk. Het beïnvloedt het leven van de familie en de mensen in de stad enorm. En een motorclub zonder rivalen zou niet spannend zijn.  Zo zijn er de Nords, Mayans, …,

sons-of-anarchy-review-farewellJax heeft een zoontje Abel. De moeder van de baby, zijn ex, is gaan afkicken in een instelling. Zijn nieuwe liefde is zijn jeugdliefde Tara, die dokter is in het plaatselijke ziekenhuis.

bh6qmvd

Jax’s moeder is Gemma Teller, Katey Sagal is haar echte naam. Zij speelde vroeger in Married with children en heeft haar eigen lied in de serie! Echt mooi! Luister maar mee. En nu ontdek ik net nog meer liedjes.

Het clubhuis heeft een autogaragebedrijf,  heeft een bedrijf in de porno – industrie en de grootste bron van inkomsten is wapenhandel.

De serie bevat actie, liefde, verdriet, geluk…

Have fun watching SOA!

157650

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s